Kako poručiti online

Poručivanje

Proces poručivanja proizvoda na www.yugochic.com otpočinje odabirom valute plaćanja iz padajućeg menija u gornjem levom uglu sajta. Pri odabiru EUR, naplata se vrši preko 2checkout sistema naplate, koji omogućava plaćanje platnim karticama (uskoro), na račun (bank deposit) ili putem PayPal-a. Ukoliko se izabere RSD, plaćanje se vrši pouzećem preko Post Express kurirske službe ili na račun opštom uplatnicom (bank deposit).

Nakon odabira valute, sledeći korak u online kupovini je pronalaženje odgovarajućeg proizvoda koji želite da kupite. Klikom na dugme Add to cart otpočinjete proces naručivanja.

U Shopping cart se nalaze svi proizvodi koje ste naručili. Proizvode za koje se u međuvremenu odlučite da izbacite iz korpe to možete učiniti jednostavnim klikom. Tek kada ste zadovoljni sadržajem koji je u vašoj Korpi krenite na sledeći korak u online kupovini klikom na Checkout. Na Checkout strani je potrebno pažljivo uneti sve podatke, a zatim klikom na Zaključite porudžbinu (Complete Order) završavate vašu kupovinu.

Odmah nakon naručivanja kupac na e-mail adresu dobija potvrdu porudžbine, kao i sve naknadne informacije nakon obrade porudžbine.

Plaćanje

EUR – Plaćanje se vrši platnim karticama preko 2checkout sistema naplate, na račun (bank deposit) ili putem PayPal-a. 

RSD – Plaćanje se vrši pouzećem preko Post Express kurirske službe ili opštom uplatnicom (bank deposit) na račun Yugochic d.o.o. uplatom u bilo kojoj banci, Pošti ili e-bankingom. U ovom slučaju adresa na koju će se vršiti isporuka i na kojoj će se izvršiti plaćanje uvek mora da bude ista.

Dostava

Dostavu pošiljki na teritoriji Srbije vrši Post Express kurirska služba. Troškovi dostave posebno se naplaćuju i zavise od težine i vrednosti paketa, a ne od mesta dostave. Više informacija o ceni poštarine možete videti na sajtu Post Express-a. Kalkulator troškova Post Express-a možete videti ovde.

Kupac putem e-maila dobija poštanski broj pošiljke. Ukoliko poštar ne nađe kupca na navedenoj adresi, u poštanskom sandučetu ostavlja “Izveštaj o prispeću pošiljke”. Ako se ipak desi da poštar ne ostavi izveštaj, u pošti se sa brojem pošiljke može preuzeti paket u roku od 5 dana. Nakon 5 dana, paket se vraća pošiljaocu.

Rok za dostavu porudžbine je od 2 do 5 radnih dana.

Dostavu pošiljке van teritorije Srbije vrši Post Export o trošku kupca. 

Povraćaj kupljene robe i reklamacije

Za prava kupaca u slučaju odustanka od ugovora, reklamacija ili zamene robe molimo pogledajte Uslove korišćenja i prodaje.